Учні 3-Б класу впроваджуючи проєкт “Здорове харчування” посмакували корисними салатами, які самостійно готували з цибулі, яку виростили на шкільному підвіконні Четвер, 6 Лютого, 2025Понеділок, 10 Березня, 2025 <span class="nav-subtitle screen-reader-text">Page</span> Previous PostУчні 2-В класу стали переможцями обласної заочної виставки – конкурсу “Новорічна технофеєрія”. Вітаємо юних талантів і бажаємо творчих перемог!Next PostКонкурс “Meme Contest” Також читайте Родинне свято “Великодні дзвони” у 7-А класі Весною приходить до нас одне з найвеличніших християнських свят –... Кві 19, 2025Кві 22, 2025 День довкілля З нагоди Дня довкілля учні 3-В класу, як тільки пригріло... Кві 19, 2025Кві 22, 2025 19 квітня — День довкілля в Україні Це чудова нагода замислитись над тим, як кожен із нас... Кві 18, 2025Кві 22, 2025
Родинне свято “Великодні дзвони” у 7-А класі Весною приходить до нас одне з найвеличніших християнських свят –... Кві 19, 2025Кві 22, 2025 День довкілля З нагоди Дня довкілля учні 3-В класу, як тільки пригріло... Кві 19, 2025Кві 22, 2025 19 квітня — День довкілля в Україні Це чудова нагода замислитись над тим, як кожен із нас... Кві 18, 2025Кві 22, 2025
День довкілля З нагоди Дня довкілля учні 3-В класу, як тільки пригріло... Кві 19, 2025Кві 22, 2025 19 квітня — День довкілля в Україні Це чудова нагода замислитись над тим, як кожен із нас... Кві 18, 2025Кві 22, 2025
19 квітня — День довкілля в Україні Це чудова нагода замислитись над тим, як кожен із нас... Кві 18, 2025Кві 22, 2025